OM LEKAPHARM A/S

Lekapharm A/S har siden 1995 produceret kosttilskud af høj kvalitet og den omfangsrige helseserie Lekaform.

 

HISTORIE

I 1995 grundlagde direktør Lasse Kjeldsen firmaet Lekapharm A/S ved at sende det første produkt Lekaform Hyben Pulver på markedet. Det blev hurtigt en succes da han gik mod strømmen i branchen og valgte at sælge Lekaform Hyben Pulver til pensionistpriser i stedet for med de normale høje avancer som ses i branchen. Hurtigt blev der til produktionen indkøbt en kapsuleringsmaskine og Lekaform Hyben Kapsler kom på markedet. Herefter kom Lekaform Fiskeolie i handlen, som i dag er en af de mest solgte fiskeolier på det danske marked,
og succesen fortsatte da de næste varianter i Lekaform Helse Serien blev introduceret og godt modtaget af kunderne. Høj kvalitet til lav pris er Lekapharms motto, og er blandt de vigtige parametre der udgør grundstenen i hele Lekaform Helse Serien.

En gren af Lekapharm har desuden i en årrække udviklet sig til at være en pålidelig totalleverandør af Private Label produkter til bl.a. Supermarkedskæderne og internethandelen. Lekapharm er særdeles konkurrencedygtig ved udvikling og produktion af Private Labelprodukter i både små og meget store serier.

I DAG

Lekaform Helse Serien er nu udviklet gennem mere end 20 år, og består i dag af en bred vifte af de mest efterspurgte kosttilskud. Lekaform Helse Serien fremstår som en stærk kvalitetshelseserie og er det naturlige valg for de kunder i supermarkedskæderne og internethandlen, der vil have høj kvalitet til lave priser. Der lægges stor vægt på i udviklingen og produktionen af Lekaform Helse produkterne at bruge de bedste råvarer og ingredienser fra hele verden.

 

MÅLSÆTNING

At producere kvalitetskosttilskud til priser som kunderne kan betale. Vi udvikler løbende Lekaform Helse Serien i samarbejde med de kæder der vælger at tilbyde deres kunder den helseserie som vi promoverer under sloganet: Få mere for pengene med Lekaform. Vi har alle i forskellig grad brug for kosttilskud i hverdagen, og med Lekaform kan alle være med.